fbpx
search
30 augusti, 2017

Högst kundnöjdhet i Sverige för CloudPro

CloudPro fortsätter att leverera toppresultat i den årliga kundundersökningen som Radar Ecosystem Specialists genomför. Efter flera år bland de bästa kan CloudPro titulera sig bäst i Sverige när det kommer till kundnöjdhet inom infrastruktur och drift.

– Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar, därför är det här oerhört glädjande för oss. Samtidigt ser vi fram emot att jobba vidare för att överträffa våra egna högt ställda förväntningar på alla våra tjänster, inte minst eftersom vi fortsätter att befinna oss i en expansiv fas, säger Gurra Gustafsson, VD för CloudPro.

För CloudPro är det också glädjande att ett – relativt sett – mindre bolag med huvudkontor i Karlstad kan hävda sig i tuff konkurrens. Något som också lyfts fram av rapporten – inte minst när det kommer till att skapa en närmare relation till sina kunder.

– Att hitta en närhet till våra kunder ser vi som självklart och något som skapar en ömsesidig affärsnytta, säger Gurra Gustafsson.

Rapporten lyfter också fram vikten av en noggrann sourcingprocess när det kommer till infrastruktur och drift. En mogen och standardiserad marknad gör att många bolag levererar nära de ledande leverantörerna – samtidigt ökar då risken att få en sämre leverans än snittet.

– CloudPro har under flera år levererar toppresultat när det kommer till kundnöjdhet och därför kan vi med säkerhet säga att vi är ett tryggt val där våra kunder vet att vi levererar det som är överenskommet och mer därtill.


Du kanske även vill läsa

8 maj, 2018

Hela koncernen på kickoff i Amsterdam

Tillsammans med våra syskonbolag tar vi sikte på ett nytt verksamhetsår, vi ska jobba för att öka vår samverkan inom koncernen för att ...

Fortsätt läsa
20 september, 2017

En chans att jobba i en kreativ miljö

Du har nu möjlighet att bli en del av ett härligt gäng och få en betydande roll nu när vi stärker upp våra team av duktiga konsulter ...

Fortsätt läsa
11 september, 2017

Jacob Järpegård ansluter som kommunikatör

Fram till i våras jobbade Jacob som sportjournalist på Värmlands Folkblad och från den branschen har han närmare tolv års erfarenhet. ...

Fortsätt läsa