fbpx
search
IT-utrustning

Lösningar för din arbetsplats – enkelt och effektivt

För att komplettera vårt erbjudande som en IT-partner med ett helhetsperspektiv kan vi erbjuda datorer, skärmar och alla tänkbara tillbehör till konkurrenskraftiga priser.

Utvalt sortiment för IT-produkter för företag

Vi är övertygade om att ni inte behöver oändligt antal valmöjligheter. Därför har vi fokuserat på att ta fram ett antal produkter som vi rekommenderar. IT-produkter ska inte stå i vägen för era möjligheter att driva verksamheten framåt. Handla enkelt via vår webbshop. Kontakta oss direkt för att få tillgång till shop och sortiment.

 • Bärbara datorer
 • Skärmar
 • Tillbehör
 • Arbetsplatslösningar
 • Telefoner (endast hyra)

Vi jobbar för att leverera kvalitet i alla led, men kan också garantera konkurrenskraftiga priser för IT-produkter för företag. Utmana oss gärna!

Hyr IT-produkter för företag – enkel finansiering

Undvik stora investeringar som gör att ni binder upp kapital i era IT-produkter. Att hyra skapar också möjligheter att kontinuerligt uppgradera och byta ut utrustning allt eftersom behov förändras och utvecklingen går framåt.

CloudPro stöttar er dessutom i hanteringen av återlämning av utrustning och vi kan även ta hand om begagnad utrustning som ni inte längre vill ha. Allt för att säkerställa att den tas om hand på ett säkert och miljövänligt sätt. Självklart kan ni även välja att köpa loss den utrustning ni har hyrt vid periodens slut.

Fördelar med hyra:

 • Ni låser inte upp kapital i hårdvara som förlorar värde i takt med den tekniska utvecklingen. Ett framtidssäkert förhållningssätt till IT-produkter för företag.
 • Möjlighet till förlängd avtalsstart i upp till sex månader.
 • Enkel hantering av kontrakt med E-signering.
 • Möjlighet att byta ut och uppgradera utrustningen under hyresperioden.
 • Stark försäkring med låg självrisk.
 • Bättre ur ett miljömässigt perspektiv där produkter kan återanvändas efter hyresperioden.

Alltid garanti – addera support

I de bärbara datorer som vi rekommenderar i vårt sortiment för IT-produkter för företag ingår alltid tre års ”på plats-support”. Det innebär att autentiserade tekniker kommer ut och supporterar vid hårdvarufel på plats hos er. Ofta inom arbetsdag (beror på varumärke). När det kommer till Apple rekommenderar vi alltid att ni väljer till Apple Care+.

CloudPro kan också erbjuda stöttning från vår IT-support. Vi kan helt enkelt vara er ”single point of contact”. Vi är vana att hantera supportärenden hos exempelvis Dell, Lenovo och Apple. Det hjälper er att spara värdefull tid.

Installerat och klart

Vi kan lägga på ytterligare ett steg av service genom att leverera datorn installerad och klar. Uppsatt efter era önskemål, redo att använda. CloudPro jobbar redan på det här sättet mot ett flertal kunder och vi förstår värdet av att varje klient behöver fungera efter användarens och verksamhetens förutsättningar.

Har ni speciella behov kan vi tillsammans med er ta fram ett skräddarsytt sortiment.

Vill du veta mer?

Per Fridberg

Försäljningschef per.fridberg@cloudpro.se +46 10 470 64 05

Daniel Stiglert

Kundansvarig säljare daniel.stiglert@cloudpro.se +46 10 470 64 07

Vårt fokus är alltid dina behov

Vi strävar efter att föreslå lösningar som passar in i er verksamhet. Då kan vi bygga upp ett samarbete som bygger på er delaktighet och vår proaktivitet. Då kan vi vara er IT-avdelning som ser till att allting funkar, att det blir lönsamt för er – samtidigt som vardagen blir enklare.


Läs mer