fbpx
search

En partner som täcker upp alla IT-behov

Som din IT-avdelning anpassar vi våra leveranser efter dina behov. Därför har vi givet ett brett tjänsteutbud där olika lösningar kopplas på efter behov. Givetvis skalar vi upp och ner leveransen i takt med att din verksamhet förändras.

 

Microsoft 365

Ta klivet ut i molnet och upptäck möjligheterna med Microsoft 365. CloudPro har kunskapen och kompetensen för att guida till ett optimalt användande.

Läs mer

Backup av M365

Säkra upp din data som lagras inom ramarna för Microsoft 365. Oavsett om det handlar om Exchange, Sharepoint eller OneDrive.

Läs mer

VPS – virtuell server

Med CloudPros molntjänster för virtuell lagring betalar du för din användning och kan skala upp eller ner när behov uppstår. Du får kontroll, hög prestanda och säkerhet.

Läs mer

Molntjänster

Genom att använda sig av molntjänster underlättas en oundviklig digitaliseringsresa. Vi kan guida dig till den lösning som passar verksamheten bäst.

Läs mer

IT-säkerhet

För att skapa en säker IT-miljö och en trygg vardag krävs en förståelse för vad som ska skyddas. Och hur det ska skyddas.

Läs mer

Säkra nätverk

Trygga och stabila trådlösa nätverk är en förutsättning för att den dagliga verksamheten ska flyta på smidigt och utan kostsamma störningar.

Läs mer

Backup

Säker och enkel säkerhetskopiering. Både fysiska och virtuella servrar kan enkelt skyddas till en låg månadskostnad.

Läs mer

IT-infrastruktur

Att rätt kompetens ska dyka upp vid rätt tillfälle kräver fingertoppskänsla. Där kommer CloudPro in i bilden – vi jobbar mot framtidens verksamhet tillsammans med er.

Läs mer

Colocation

På ”utryckningsavstånd” från vårt huvudkontor – på varsin sida av Karlstad och Klarälven – har vi två moderna datacenter i ändamålsenliga lokaler.

Läs mer

Stadsnät

CloudPro levererar internetkapacitet till företag med höga krav på tillgänglighet. Inga bindningstider eller dolda månadsavgifter tillkommer.

Läs mer