fbpx
search
Backup av Microsoft 365

Kostnadseffektivt skydd av din affärskritiska data

Säkra upp din data som lagras inom ramarna för Microsoft 365. Oavsett om det handlar om Exchange, Sharepoint eller OneDrive.

Säker backup av Microsoft 365

CloudPro kan nu erbjuda backup av Microsoft 365 – Exchange, Sharepoint och OneDrive – baserat på Veeam Backup for Microsoft Microsoft 365. Även om Microsofts molnlösning Microsoft 365 ger dig möjlighet att arbeta flexibelt utan att själv stå för den nödvändiga infrastrukturen bakom så behöver du ändå själv ta ansvar för säkerhetskopiering av affärskritisk data. Genom att jobba med CloudPro kan du dessutom vara säker på att dina backuper lagras i Sverige replikerat i två av våra säkra datacenter.

Fördelar med CloudPros lösning

  • Skydd av data som du råkat radera.
  • Alltid snabb återläsning.
  • Enkel prismodell kopplat till antal användare.
  • Trygg lagring av data i Sverige.
  • Kvalificerad support som alltid är lätt att nå.

Betala bara för din användning

Du betalar per månad och användare som är upplagd i din tenant för Microsoft 365. Det spelar alltså ingen roll vilka, om några, Microsoft 365-licenser som är knutna till användaren. Utöver det tillkommer en kostnad på 142 kronor per TB och månad för den lagring som ni som helhet utnyttjar.

Vill du veta mer?

Optimal användning

Microsoft 365

Ta klivet ut i molnet och upptäck möjligheterna med Microsoft 365. CloudPro har kunskapen och kompetensen för att guida till ett optimalt användande.