fbpx
search
Veeam Cloud Connect

Snabb och trygg säkerhetskopiering

Med CloudPros tjänst för backup – Veeam Cloud Connect – kan du enkelt och säkert lösa alla dina behov av säkerhetskopiering. Både fysiska och virtuella servrar kan enkelt skyddas till en låg månadskostnad utan behov av investeringar eller eget arbete med kontroller och uppföljningar.

Backup för server med 3-2-1-regeln

Backup för server – både fysiska och virtuella. Regeln 3-2-1 för backup innebär att du måste behålla tre kopior av dina data, lagrade på två typer av media, med en kopia på annan plats. Det är enkelt med CloudPro Veeam Cloud Connect.

Som kund till CloudPro bestämmer du själv hur ofta backup för server ska tas och hur länge de ska sparas. All data lagras krypterat i CloudPros säkra och moderna datacenter och replikeras dessutom till två olika hallar för extra säkerhet. Behöver du återställa din data är det lika enkelt. Det går till och med att återställa en hel server på ny hårdvara om olyckan har varit framme. Tjänsten lämpar sig för både fysiska och virtuella servrar.

Veeam Cloud Connect

Veeam är marknadsledande på backup och har unika funktioner minimera belastningen på såväl dina servrar som din bandbredd. Genom tekniker som evig inkrementell säkerhetskopiering, deduplicering av data, komprimering och stark kryptering skickas ditt data säkert och effektivt till vår lagring. Vi kan till och med återställa ditt data till vår miljö där du kan använda den i väntan på reparation av den ursprungliga servern.

Enkel prismodell för backup för server

Du betalar bara för de servrar och/eller arbetsplatser du vill skydda och för det data du lagrar hos oss. Som kund till CloudPro binder du aldrig upp dig för mer än en månad i taget och du bestämmer själv, genom att styra vad du tar backup på och hur länge det lagras, vad kostnaden blir. Självklart går det att anpassa och förändra under resans gång.

Full support hela vägen

Vi hjälper dig hela vägen! Våra erfarna tekniker sätter gärna upp din backup på bästa sätt utifrån dina förutsättningar – ett verksamhetsanpassat perspektiv har alltid högsta prioritet. Vi hjälper till med återställning och andra frågor. Vår IT-support är tillgänglig för dig via telefon och epost.

Vill du veta mer?

Komplettera med

VPS – virtuell server

Med CloudPros molntjänster för virtuell lagring betalar du för din användning och kan skala upp eller ner när behov uppstår. Du får kontroll, hög prestanda och säkerhet.