fbpx
search
Produktivitet

Optimal användning av Microsoft 365 genom CloudPros expertis

Microsoft 365 är en framtidssäker och kostnadseffektiv molntjänst – ni betalar helt enkelt för vad er verksamhet behöver och slipper samtidigt oro över nedtid för kritiska funktioner.

Optimal användning av Microsoft 365

Systerbolagen inom Combined Excellence, Cloudpro och Ninetech, förstärker sitt partnerskap med Microsoft.Med sin expertis ser CloudPro till att er verksamhet får en optimal användning av både programvara och licensnivå inom ramarna för Microsoft 365 (tidigare Office 365). Vi har dessutom lång erfarenhet av stora migreringsarbeten som krävs till exempel när en flytt från en egen mejlserver till molnet är aktuell.

Säkerhet genom Microsoft 365

Inom ramarna för Microsoft 365 finns det olika möjligheter att förbättra säkerheten för verksamhetskritiska verktyg. Det kan till exempel handla om multifaktorautentisering för Outlook vilket innebär en väsentlig förbättring av skyddet för din e-post.

Flera nivåer

Microsoft 365 går att aktivera på ett antal olika nivåer och CloudPro har en lång erfarenhet att hitta den lösning som passar bäst för en given verksamhet.

Läs också: Ett förstärkt partnerskap med Microsoft

Vill du meta mer?

Daniel Stiglert

Key Account Manager daniel.stiglert@cloudpro.se +46 10 470 64 07
Vår kompetens – hos dig

IT-support

Kompetensen från vår uppskattade servicedesk – men på plats ute i er verksamhet. En tjänst som ger er en närhet och relation med våra medarbetare.