fbpx
search
VPS – virtuell server

Skalbart och modernt – med lagring i Sverige

Med våra molntjänster för virtuell lagring betalar du för din användning och kan skala upp eller ner när behov uppstår. Du får full kontroll på din VPS och vi garanterar hög prestanda och säkerhet.

Skalbara lösningar med VPS

CloudPro har lång erfarenhet av virtualisering inom IT-drift och IT-infrastruktur och vi har dessutom kontroll över två egna datacenter där vi själva ligger bakom hela infrastrukturen. Det innebär att all nödvändig kunskap och expertis finns inom bolaget. När det kommer till VPS skapar vi skalbara lösningar på moderna plattformar som är redo att möta den framtid som er verksamhet kräver.

 • Kostnadseffektivt med VPS – ni undviker tunga investeringar.
 • Slipp underhåll och utbyte av hårdvara.
 • Anslut befintlig hårdvara till CloudPro för smidig övergång till molnet.
 • Rådgivning av experter för ett strategiskt partnerskap.
 • Dokumenterad kundnöjdhet inom IT-infrastruktur och IT-drift.

Hög prestanda på VPS med SSD-lagring

Våra virtuella servrar kommer med inbyggda skydd mot hårdvarufel som minimerar risken för olämplig nedtid och genom SSD-lagring skapar vi en hög prestanda. En VPS skapas genom att partitionera en fysisk server och därmed blir anpassningsmöjligheterna stora. Din IT-miljö kan helt enkelt växa i takt med att din verksamhet. Det gör att virtuella servrar passar alla olika typer av verksamheter.

Undvik tunga investeringar med en VPS

Att välja molnbaserade lösningar innebär även en hög kostnadseffektivitet. Att administrera en egen serverhall äter ofta upp en stor del av IT-budgeten. Du slipper underhåll och utbyte av hårdvara, men genom att hyra VPS betalar du helt enkelt för det du utnyttjar oavsett hur stor eller liten din verksamhet är.

Har du redan investerat i hårdvara som verksamheten börjat växa ur? Inga problem. Befintliga miljöer kan anslutas till CloudPro, resurser kan då överföras mellan systemen. På så vis kan du skala upp dina virtuella resurser samtidigt som du utnyttjar din fysiska IT-miljö. Då kan ni enkelt välja att lämna den fysiska servermiljön vid rätt tillfälle utan att det påverkar verksamheten.

Säkerhet, rådgivning och back up

Tillsammans kan vi skapa bäst effekt när CloudPro kan agera strategisk partner. Då kan vi jobba proaktivt med hela er IT-miljö och på så vis effektivisera processer och minska kostnader för IT. Här kommer även säkerhetsaspekten in och det gäller även för uppsättning av en VPS. Där har vi expertisen som krävs oavsett om det handlar om tekniska lösningar eller den bakomliggande kunskapen.

Självklart erbjuder CloudPro säkra lösningar för backup. Regeln 3-2-1 anger att du måste behålla tre kopior av dina data, lagrade på två typer av media, med en kopia på annan plats. Det är enkelt med CloudPro Veeam Cloud Connect.

Du bestämmer själv hur ofta backuper ska tas och hur länge de ska sparas och all data lagras krypterat i våra säkra och moderna datacenter och replikeras dessutom till två olika hallar för extra säkerhet.

Pris för din VPS direkt

Här kan du enkelt räkna fram ditt pris på din VPS utifrån dina egna preferenser när det kommer till operativsystem, minne, CPU, bandbredd och lagring. Du får fram en månadskostnad direkt här på webben och behöver du rådgivning från våra erfarna driftekniker är de bara ett samtal eller ett mail bort.

Konfigurera din VPS

Här kan ni enkelt få fram ett prisförslag utifrån just de behov er verksamhet har. Och självklart går er VPS-lösning att anpassa under resans gång.

Komplettera gärna med vår tjänst för virtuell brandvägg! För 249:-/mån får ni er egen brandvägg med 100Mb/s internet, en publik IP-adress och fria VPN-anslutningar.
 • Grundläggande

 • Minne och lagring

 • 1,25 kr per GB från 1-1000
 • Kostnad per månad

 • Pris: 0,00 Kr
  Alla kostnader är exklusive moms.

  Kontakta oss för information om våra tjänster för säkerhetskopiering, övervakning och regelbunden säkerhetsuppdatering!

 • Dina kontaktuppgifter

För en enklare vardag

IT-avdelning

Kundanpassade lösningar till hög kvalitet, duktiga konsulter och en tillgänglig IT-support. Utöver det en lång rad av tjänster och produkter. Det gör CloudPro till ett självklart val av IT-partner i Karlstad och Värmland.