fbpx
search
11 augusti, 2021

Anders förstärker säljsidan med erfarenhet och passion

För att fortsätta utveckla CloudPros erbjudande – för både nya och befintliga kunder – har Anders Fernqvist rekryterats som kundansvarig säljare.

Förbättra och utveckla leveranser

Vi har tidigare lyft fram fördelarna med IT-avdelning som tjänst. Både ur ett kundperspektiv, och för CloudPro – we are CombinedX som leverantör. För att fortsätta utveckla och förbättra den typen av leveranser har Anders Fernqvist rekryterats till marknads- och säljorganisationen.

– Det känns väldigt bra och jag har redan blivit väl omhändertagen, säger Anders som anslöt till CloudPro i början av juni.

– Nu ser jag fram emot att komma ut och träffa våra kunder för att höra deras tankar och idéer. På vilket sätt de vill ta sig framåt. Senaste 20 åren har jag arbetat nästan uteslutande med konsultativ försäljning, att utgå från kundens behov och gemensamt identifiera rätt stöd över tid. Jag gillar den rollen och därför är det glädjande att CloudPro jobbar med samma approach.

Härlig energi

CloudPros VD, Anders Rådman, om rekryteringen av Anders Fernqvist:

– Vi är väldigt glada att Anders fortsätter sin karriär hos oss på CloudPro. Hans långa erfarenhet och härliga energi kommer att hjälpa oss att utvecklas. Och framför allt kommer det leda till bättre och tydligare leveranser till våra kunder.

Lång erfarenhet av IT-branschen

Anders kommer till CloudPro med en lång erfarenhet av IT-branschen, där han har varit verksam i olika typer av roller mer eller mindre under hela yrkeslivet.

– Jag inledde som 23-åring, då handlade det mest om traditionell hårdvaruförsäljning med PC och nätverk. Efter ett par år vidareutbildade jag mig till marknadsekonom samtidigt som jag startade upp ett eget IT-bolag tillsammans med mina kollegor 4,5 år innan jag sålde min del, berättar Anders.

Skapa nytta och ett värde med långsiktiga kundrelationer har hela tiden varit närvarande, oavsett vilken roll jag haft. När man tillsammans med en kund samtalar om deras utmaningar och behov och utifrån det kan utveckla samarbetet framåt, det gillar jag skarpt. Jag ser också fram emot att vara delaktig i olika team internt hos CloudPro.

– På den korta tiden jag har varit hos CloudPro känner jag redan att det finns en vilja och målsättning som jag gillar och ser fram emot en spännande höst.

Vill du veta mer?

Anders Fernqvist

Kundansvarig säljare anders.fernqvist@cloudpro.se +46 70 026 67 83

Du kanske även vill läsa

31 januari, 2022

Video: Webinarium om cyberattacker

Tillsammans med Safestate genomförde CloudPro ett uppskattat webinarium om cyberattacker mot företag. Nu har du som missade tillfället ...

Fortsätt läsa
11 januari, 2022

CloudPro i nytt partnerskap med Safestate

Cyberattacker har blivit en del av vardagen för de allra flesta företag. På bara ett år har antalet attacker mer än dubblerats. Med det som ...

Fortsätt läsa
22 december, 2021

Mot ett inspirerande 2022!

En flytt som andas nystart. Kundnöjdhet som vänder uppåt och stort fokus på hur vi skapar bättre affärer ihop med våra kunder.

Fortsätt läsa