fbpx
search
29 september, 2020

CloudPro levererar bredband från ”Årets stadsnät”

För CloudPro – som tjänsteleverantör i Mittnäts medlemmars stadsnät – är det glädjande nyheter att Mittnät blivit utsett till ”Årets stadsnät”.

Bredband från Årets stadsnät

CloudPro levererar bredband från ”Årets stadsnät” till företag i Värmland med omnejd. Alla som är anslutna som medlemmar i Mittnät. Nu har branschföreningen Svenska stadsnätsföreningen utsett Mittnät till ”Årets stadsnät”.

– För oss är det alltid viktigt att jobba med trovärdiga och kompetenta partners. Det får vi definitivt i Mittnät när vi levererar trygga och säkra bredbandsanslutningar. Att de nu fått utmärkelsen ”Årets stadsnät” är bara ytterligare ett kvitto på det. Väldigt glädjande, säger Daniel Stiglert, key account manager hos CloudPro.

Länk: Stadsnät från CloudPro.

– Utöver det här fina priset, som verkligen är en jättefin bekräftelse på att vi gör saker rätt, ser vi att vårt samarbete verkligen ger resultat då vi fortsätter att växa. Vid starten var vi sex stadsnät, nu är vi nio, säger Elin Bertilsson, vd i Mittnät.

CloudPro lokal tjänsteleverantör

Arvika, Forshaga, Hammarö, Karlstad, Munkfors, Vansbro, Kil, Årjäng och Åmål är de medlemmar som just nu ingår i Mittnät. Här finns CloudPro som en lokal tjänsteleverantör av kapacitetstjänster och internetanslutning.

– Med CloudPro som leverantör av bredband från ”Årets stadsnät” skapas möjligheten till en helhetleverans. Vi har seniora konsulter som är experter på säkra nätverkslösningar för företag. Det innebär att vi kan säkra anslutningar som är helt anpassade efter verksamhetens fysiska lokaler och efter kapacitetsbehov. Vi kan dessutom leverera lösningen som en tjänst med en fast månadskostnad där all utrustning, brandvägg, support, övervakning och dokumentation ingår, säger Daniel Stiglert.

Länk: Säkra nätverk för företag.

Hela motiveringen för ”Årets stadsnät”

”MittNät har tagit en ledande position i arbetet med att öka den regionala samverkan mellan stadsnät i Värmland, Dalarna och Dalsland. Samarbetet har tillgängliggjort de lokala stadsnätens fiberinfrastruktur för marknaden och på så sätt ökat affärsnyttan för MittNäts delägare.

 Kommunerna i de tre länen skiljer sig åt både till befolkningsmängd men också till yta. Samarbetet har på ett framgångsrikt sätt överbryggat de utmaningar som kommer med stadsnätens och kommunernas olikheter. MittNät har istället nyttjat de lokala stadsnätens unika förutsättningar och möjligheter och gjort dessa till sin framgångsfaktor.

Genom att frikostigt dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper inom samverkan har de även blivit ett viktigt bollplank för de stadsnät som arbetar med att starta upp liknande samverkansformer.

Sammantaget utgör MittNät ett gott exempel för hur stadsnät kan samverka utan att göra avkall på den lokala närvaron.”

Vill du meta mer?

Daniel Stiglert

Key Account Manager daniel.stiglert@cloudpro.se +46 10 470 64 07

Du kanske även vill läsa

10 februari, 2021

Combined Excellence byter namn till CombinedX

Vi digitaliserar Sverige.

Fortsätt läsa
3 februari, 2021

Ny vd för CloudPro – Anders Rådman tillträder

Combined Excellence-bolaget CloudPro AB, med huvudkontor i Karlstad, har utsett en ny vd. Anders Rådman tillträder rollen den 15 mars.

Fortsätt läsa
19 januari, 2021

Återvinning – en viktig del i CloudPros leverans

Dags att uppdatera ditt företags arbetsplatser? Då kan du vara trygg med att CloudPro tar hand om dina uttjänta produkter för återvinning ...

Fortsätt läsa