fbpx
search
6 september, 2021

Liam ny i CloudPros support

IT-support med hög tillgänglighet och effektivitet är en stor och viktig del av CloudPros leverans. Nu förstärker CloudPro sitt team för support med Liam McNamara.

Snabb och personlig IT-support

För att kunna fortsätta erbjuda våra kunder snabb och personlig IT-support krävs medarbetare som brinner för service och trivs med nära kundkontakt. Därför är det oerhört glädjande att hälsa Liam McNamara välkommen till CloudPro.

– Liam har kommit in på ett härligt sätt, han är positiv och van att jobba serviceinriktat. Med uppbackning från resten av supportgruppen samt våra seniora IT-tekniker har han snabbt kommit in i rollen. Vi behöver hela tiden säkerställa att vi har en IT-support som snabbt kan svara upp mot våra kunders behov. Dessutom märker vi att fler och fler vänder sig till oss för att få stöd, oavsett om det handlar om att välja IT som tjänst, support på specifika applikationer eller som ”single point of contact” mot andra leverantörer, säger Magnus Eriksson, supportchef hos CloudPro.

Erfarenhet av IT-support

Liam McNamara kommer ursprungligen från Stockholm, men flyttade till Karlstad för studier. Ett genuint IT-intresse fick honom att välja webbutveckling.

– Efter studierna började jag jobba som IT-konsult, bland annat som tekniker på plats på Centralsjukhuset i Karlstad. Jag tyckte snabbt att IT-support var mer intressant och att det passade mig bättre. Så det känns väldigt bra att komma till CloudPro och teamet för IT-support. Jag trivs med den täta kundkontakten och att sträva efter nöjda kunder. Jag känner också att jag har möjligheter att utvecklas inom min roll hos CloudPro.

Läs mer: En karriär hos CloudPro – ta kontakt med oss här

Vill du veta mer?

Magnus Eriksson

Supportchef magnus.eriksson@cloudpro.se +46 10 470 46 64

Du kanske även vill läsa

31 januari, 2022

Video: Webinarium om cyberattacker

Tillsammans med Safestate genomförde CloudPro ett uppskattat webinarium om cyberattacker mot företag. Nu har du som missade tillfället ...

Fortsätt läsa
11 januari, 2022

CloudPro i nytt partnerskap med Safestate

Cyberattacker har blivit en del av vardagen för de allra flesta företag. På bara ett år har antalet attacker mer än dubblerats. Med det som ...

Fortsätt läsa
22 december, 2021

Mot ett inspirerande 2022!

En flytt som andas nystart. Kundnöjdhet som vänder uppåt och stort fokus på hur vi skapar bättre affärer ihop med våra kunder.

Fortsätt läsa