fbpx
search
22 december, 2021

Mot ett inspirerande 2022!

En flytt som andas nystart. Kundnöjdhet som vänder uppåt och stort fokus på hur vi skapar bättre affärer ihop med våra kunder.

Fokus på att lära känna

När det är dags att sammanfatta 2021 är det ett utvecklande år som syns i backspegeln. Vi har välkomnat nya kollegor, kunder, samarbetspartners och vi har flyttat till nya lokaler. En av de nya under 2021 var Anders Rådman som tog sig an uppdraget som VD i början av året och tillträdde sedan fullt ut i mitten av mars.

– För mig har det varit ett utvecklande år med stort fokus på ”att lära känna”. Jag har varit en av ”de nya” och då har det varit oerhört viktigt, och framför allt roligt, att träffa alla kollegor. Och jag måste säga att jag är oerhört stolt över vad vi alla gemensamt har presterat under året, säger Anders Rådman och fortsätter:

Vi har haft ett stort fokus på att vrida om vår affärsmodell och där har det krävts stor delaktighet och högt engagemang från många. Och det har verkligen funnits! Eftersom vi i många fall fungerar som en IT-avdelning för våra kunder behöver vi hitta upplägg som möjliggör proaktivitet och delaktighet över tid.

Positiv kundnöjdhet

Arbetet kommer givetvis fortsätta med full fart under 2022 och därför är det glädjande att många processer redan burit frukt.

– Det handlar bland annat om väldigt positiva resultat i när det kommer till kundnöjdhet. Det är något vi tar med oss in i 2022 – ett år där vi redan nu vet att det är väldigt mycket spännande på gång, säger Anders Rådman.

Rivstart på 2022

För CloudPros del innebär det en rivstart med två webinarier med väldigt aktuella och viktiga ämnen. Dels handlar det om cybersäkerhet för företag, dels om Microsofts nya avtalsprogram.

Utöver det väntar dessutom en börsintroduktion för CombinedX, koncernen där CloudPro ingår med en lång rad spjutspetsbolag inom digitalisering. Strategin är fortsatt att bolagen inom koncernen ska befästa sin spets inom respektive område och att tillsammans erbjuda Sveriges starkaste digitaliseringskoncern.

Spännande, minst sagt!

 

Med det önskar alla vi på CloudPro en riktigt härlig julhelg och ett gott nytt år!

Vi ses 2022!

Vill du veta mer?


Du kanske även vill läsa

31 januari, 2022

Video: Webinarium om cyberattacker

Tillsammans med Safestate genomförde CloudPro ett uppskattat webinarium om cyberattacker mot företag. Nu har du som missade tillfället ...

Fortsätt läsa
11 januari, 2022

CloudPro i nytt partnerskap med Safestate

Cyberattacker har blivit en del av vardagen för de allra flesta företag. På bara ett år har antalet attacker mer än dubblerats. Med det som ...

Fortsätt läsa
17 december, 2021

Microsofts nya avtalsprogram – webinarium

Nästa år kommer Microsoft förändra sina avtalsprogram och priser – därför bjuder vi på CloudPro in er till ett webinarium för att ...

Fortsätt läsa