fbpx
search
1 oktober, 2021

Nu flyttar CloudPro till Bryggudden

För CloudPro startade allting på Kungsgatan i Karlstad. Nu fortsätter resan i Magasin 2 på Bryggudden.

Mot Magasin 2

Bryggudden är ett av centrala Karlstads mest spännande områden med ett levande näringsliv, spännande restauranger och en härlig miljö. Det är dessutom hem för huvudkontoret för CombinedX och flera av våra syskonbolag i koncernen.

 I slutet av 2019 blev det klart med CloudPros förvärv av X-Border och under våren av 2020 skulle alla samlas under ett och samma tak. Verkligheten blev något helt annat. Vi fick lära känna varandra via Teams – och trots att det gick så mycket bättre än förväntat ser vi nu fram emot att successivt ses under samma tak.

Att flytten sker nu, när restriktionerna lättas känns såklart härligt. De nya lokalerna kommer dessutom vara bättre anpassade för hur vi jobbar och hur vi vill jobba. Det känns som en riktigt härlig nystart, säger Anders Rådman, vd hos CloudPro.

Den nya besöksadressen kommer att vara Tynäsgatan 10. All kontaktinformation finns att hitta här.


Du kanske även vill läsa

31 januari, 2022

Video: Webinarium om cyberattacker

Tillsammans med Safestate genomförde CloudPro ett uppskattat webinarium om cyberattacker mot företag. Nu har du som missade tillfället ...

Fortsätt läsa
11 januari, 2022

CloudPro i nytt partnerskap med Safestate

Cyberattacker har blivit en del av vardagen för de allra flesta företag. På bara ett år har antalet attacker mer än dubblerats. Med det som ...

Fortsätt läsa
22 december, 2021

Mot ett inspirerande 2022!

En flytt som andas nystart. Kundnöjdhet som vänder uppåt och stort fokus på hur vi skapar bättre affärer ihop med våra kunder.

Fortsätt läsa