fbpx
search
8 december, 2020

Rekordmånad för CloudPro i november

November blev en rekordmånad för CloudPro när det kommer till leveransen mot Synsam.
– Det är en fantastisk kund att jobba med, vi får ett stort förtroende, säger Jonas Olsson, kundansvarig IT-rådgivare.

Rekord för CloudPros leverans mot Synsam

Synsam fortsätter att vara ledande på den svenska optikermarknaden. Nya satsningar och nya butiker fortsätter att rulla ut. Under november har trycket och behovet av lösningar och rådgivning från CloudPro varit stort. Det innebär att CloudPro, en långvarig partner till Synsam, kan blicka tillbaka på en rekordmånad.

– Glädjande såklart, med tanke på rådande läge går det inte att ta den här typen av framgångar för givet. Under hösten har Synsam och CloudPro genomfört ett omfattande projekt där mycket IT-utrustning förnyats i butikerna. Det har ställt höga logistiska krav på oss, men vi har lyckats leverera enligt förväntningarna. Utöver det så har flera nya butiker etablerats i olika delar av Sverige, så det rullar verkligen på, säger Jonas Olsson, rådgivande IT-konsult och kundansvarig mot Synsam.

Hållbarhet i fokus

Ett projekt som sticker ut under hösten är öppnandet av Synsam Recycling Outlet där glasögon och solglasögon får en andra chans. En del i Synsams satsning på en hållbar och mer cirkulär affärsmodell. Hållbarhet återspeglas även i samarbetet mellan Synsam och CloudPro, i samband med att nya datorer skickas ut till butikerna tas de äldre om hand om. Dels för att använda vissa delar igen – och dels för att skicka vidare till en tredje part som återvinner produkterna för vidare användning.

Samarbetet fortsätter

Blickar vi framåt mot 2021 är det mycket som är på gång när CloudPros samarbete med Synsam.

– Just nu är vi två konsulter som jobbar nästan uteslutande mot Synsam samt ytterligare ett antal som kliver in och stöttar upp vid behov eller när specifika frågor inom deras kompetensområde dyker upp. Efter årsskiftet kommer vi behöva bli fler i teamet, konstaterar Jonas Olsson.

Utökat uppdrag i Danmark

CloudPro jobbar redan i dag mycket på plats ute i Synsams butiker i Sverige, men också i Norge och Finland. Både när det kommer till nya butiksetableringar och support till befintliga butiker. Efter årsskiftet kommer även Danmark finnas med i CloudPros uppdrag.

– Roligt att få det förtroendet från Synsam, säger Jonas Olsson.

Vill du meta mer?

Jonas Olsson

Key Account Manager & IT Strategy jonas.olsson@cloudpro.se +46 10 470 65 53

Du kanske även vill läsa

21 december, 2020

Tack för 2020!

I dag, när det här inlägget postas, vänder det och blir ljusare.

Fortsätt läsa
24 november, 2020

Andreas och Deniz – nya i supporten

CloudPro fortsätter att stärka upp sin organisation för att kunna leverera snabb och effektiv IT-support. Det handlar om Andreas Eriksson och ...

Fortsätt läsa
4 november, 2020

Varierande roller hos CloudPro för Julia och Pierre

Möt två av CloudPros medarbetare.

Fortsätt läsa