fbpx
search
16 december, 2021

Så går en cyberattack till – webinarium

Cyberbrottslighet som drabbar svenska företag har ökat – inte minst under pandemin. Varför är det så? Hur kommer det sig att mindre och mellanstora bolag drabbas i så stor utsträckning? Det är några av frågorna som kommer att besvaras på CloudPros webinarium tillsammans med Safestate.

Cyberattacker mot företag

Som partner till Safestate är CloudPro glad över att få bjuda in till ett spännande webinarium – som dessutom är helt gratis. Fokus kommer att ligga på cybersäkerhet där Gustav Ringqvist, Product Applications Specialist på Safestate kommer visa och förklara hur cyberattacker går till. Och framför allt berätta om vad som motiverar attackerna och varför vissa bolag blir drabbade.

 

Vilka skydd ska prioriteras

Nästa steg handlar om skydd. Vilka skydd ska prioriteras och hur ska man göra det så kostnads- och tidseffektivt som möjligt?

Webinariet kommer att ledas av Gustav Ringqvist från Safestate tillsammans med Morgans Sundkvist från CloudPro. Finns det frågor eller funderingar inför är det bara att kontakta Morgan.

 

Information

När: 26 januari, 2022, klockan 9.00–10.00.

Plats: Digitalt (länk till mötet skickas ut efter anmälan)

Anmälan: Kontakta Morgan Sundkvist – morgan.sundkvist@cloudpro.se

Vill du veta mer?

Morgan Sundkvist

Senior drifttekniker & säljare morgan.sundkvist@cloudpro.se +46 10 470 64 90

Du kanske även vill läsa

31 januari, 2022

Video: Webinarium om cyberattacker

Tillsammans med Safestate genomförde CloudPro ett uppskattat webinarium om cyberattacker mot företag. Nu har du som missade tillfället ...

Fortsätt läsa
11 januari, 2022

CloudPro i nytt partnerskap med Safestate

Cyberattacker har blivit en del av vardagen för de allra flesta företag. På bara ett år har antalet attacker mer än dubblerats. Med det som ...

Fortsätt läsa
22 december, 2021

Mot ett inspirerande 2022!

En flytt som andas nystart. Kundnöjdhet som vänder uppåt och stort fokus på hur vi skapar bättre affärer ihop med våra kunder.

Fortsätt läsa