fbpx
search
Karriär

Ta plats i ett team av experter

CloudPros verksamhet vilar på våra medarbetares höga kompetens och nyfikenheten. Tack vare det kan vi ha blicken riktad framåt för att alltid utveckla oss själva och våra kunder.

IT-karriär hos CloudPro – ta plats som expert

Intresserad av en IT-karriär hos CloudPro? Vi har stora nationella och internationella kunder där vi tar ett stort ansvar i komplexa IT-miljöer. Samtidigt agerar vi IT-avdelning åt många mindre och mellanstora kunder på lokala marknader. Därför har du en förståelse för hur en effektiv IT-avdelning bedrivs och du vågar ta rådgivande beslut för att hela tiden stötta våra kunder att effektivisera och jobba proaktivt.

.

.

Rekryterar löpande

Vi är alltid intresserade av att stärka upp vårt team inom alla våra affärsområden för att bibehålla vår spets på marknaden. Spontanansökningar är alltid välkomna! Det kan vara nästa steg på en spännande IT-karriär.

Passar du in hos CloudPro för en IT-karriär? Då är du mån om att bidra till en god arbetsmiljö, du har ett genuint teknikintresse och håller dig uppdaterad kring de senaste trenderna inom infrastruktur, nät och säkerhet. Självklart är ditt fokus att skapa värde för våra kunder – just kundnöjdhet värdesätter CloudPro högt.

Skicka din ansökan till info@cloudpro.se och har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta någon av oss direkt.

Vi erbjuder IT-karriär i spännande koncern

Du kan få en betydande roll i ett bolag med en stark medvind som dessutom är en del av en trygg koncern, CombinedX, med omkring 450 medarbetare som tillsammans omsätter över 660 miljoner kronor. CloudPro har närmare 35 anställda och vårt huvudkontor finns i centrala Karlstad.

Vill du meta mer?

Magnus Eriksson

Chief Support Officer magnus.eriksson@cloudpro.se +46 10 470 46 64

Om oss

CloudPro är ett bolag under ständig utveckling – allt för att säkerställa att våra högt ställda förväntningar på oss själva. Vi brinner helt enkelt för att skapa kundnöjdhet i rollen som IT-partner.