fbpx
search

Referenser

Oavsett bransch och verksamhet – vårt perspektiv är alltid våra kunders perspektiv. Med gemensam erfarenhet kan vi skapa lönsamma och effektiva IT-miljöer som förenklar vardagen. Här presenterar vi ett urval av våra samarbeten genom åren.

Kundanpassad colocation

En 100 procent kundanpassad lösning. Det blev avgörande när COOP Värmland valde CloudPro som leverantör av colocation för sin datalagring.

Läs mer

Leverans till 500 butiker

CloudPro förser Synsams 500 butiker i hela Norden med affärskritisk hårdvara. Ett nära samarbete med Synsams IT skapar en gemensam vilja till en perfekt leverans.

Läs mer

Outsourcing av IT

Ett långt partnerskap som bygger på ömsesidigt förtroende – det har varit framgångsfaktorn för CloudPro och Swedish Film.

Läs mer

Ett långsiktigt vägval

Kontinuitet och rådgivning har varit avgörande faktorer när LBC Värm-Dal AB valt outsourcing av IT med CloudPro som leverantör.

Läs mer

Kundfokuserad beredskap

Beredskap dygnet runt för kritiska system. Det är grunden för ett framgångsrikt samarbete mellan CloudPro och Region Värmlands kollektivtrafik.

Läs mer

Driftsäker IT-miljö

En helt ny IT-miljö för AB Devarion med en extremt tajt deadline. Det var den stora utmaningen när CloudPro fick uppdraget som IT-partner med löpande support på plats.

Läs mer

Driftpartner för Azure

SwedeTime levererar ett komplett bemanningssystem och behövde en driftpartner med hög kompetens i Microsoft Azure. Valet föll då på CloudPro.

Läs mer

CloudPro pålitlig IT-partner

CloudPro hjälper Synsams IT-avdelning för att kunna stötta och supportera 2 500 anställda och över 500 butiker i hela Norden.

Läs mer

Extern IT-avdelning

Clarahälsan är experter på företagshälsa. För att sätta fullt fokus på den egna verksamheten finns CloudPro som en samarbetspartner och extern IT-avdelning.

Läs mer

Strategisk IT-rådgivare

AnVa Polytech har låtit CloudPro axla rollen som leverantör och partner. Samarbetet grundar sig bland annat i den outsourcade driften av IT-infrastruktur.

Läs mer

Driftsäker colocation

Hög tillgänglighet och svarstider som lever upp till förväntningarna. Det var kraven från Nordic Medtest AB när de flyttade sin hårdvara till CloudPros datacenter.

Läs mer