fbpx
search

Ökat verksamhetsfokus för AnVa Polytech

När våra kunder vittnar om hur de kan öka sitt fokus på den egna verksamheten vet vi att vårt jobb gör skillnad. Och precis det är alltid vår utgångspunkt när vi kliver in i nya utmaningar och projekt. Tillsammans med AnVa Polytech har vi sedan många år tillbaka ett framgångsrikt samarbete.

Affärskritisk effektivisering

Samarbetet, med CloudPro som strategisk IT-rådgivare har skapat en affärsnytta för AnVa Polytech. Förklaringen är att partnerskapet sträcker sig över stora delar av CloudPros kompetensområden. CloudPro ska genom skräddarsydda digitala lösningar bidra till ständig utveckling hos Anva Polytech. En förutsättning för att de även fortsättningsvis ska kunna konkurrera på en marknad där effektivisering krävs för att nå framgångsrika affärer.

AnVa Polytech är en kvalificerad partner inom utveckling och tillverkning av elastomera produkter och en del av industrikoncernen Anva Industries.

Strategisk IT-rådgivare

I stället för att bygga en egen IT-kompetens har AnVa Polytech låtit CloudPro axla rollen som strategisk IT-rådgivare, leverantör och partner. Samarbetet grundar sig i den outsourcade driften där vi agerar driftparter på plats samtidigt som vi levererar virtuella servrar. Utöver det levererar CloudPro en snabb och effektiv IT-support, WiFi som tjänst och skräddarsydda arbetsplatser.

CloudPro har dessutom fått förtroendet att jobba proaktivt samtidigt som vi löpande agerat strategisk rådgivare utifrån de nya krav som uppstår i verksamheten och omvärlden.

Stärkt position i branschen

Tack vare samarbete med CloudPro som strategiskt IT-rådgivare har AnVa Polytech klarat av digitala omställningar. Något som i sin tur bidragit till att de kunnat stärka sin position i branschen.

Det här partnerskapet är verkligen ett bra exempel på hur vi på CloudPro kan möta kundens behov på ett optimalt sätt. Både över tid och vid enskilda förändringsbehov som uppstår.

– Jonas Olsson, kundansvarig och IT-konsult, CloudPro

Under vårt långa samarbete med CloudPro har vi kunnat fokusera helt på vår verksamhet. Vi har ställt höga krav på tillgänglighet och säkerhet samtidigt som vi efterfrågat effektiviseringar för att stärka vår konkurrenskraft. Kontinuitet, kompetens och flexibilitet har varit framgångsfaktorer i leveransen. Tack vare det har vi kunnat behålla det strategiska ansvaret utan att behöva satsa på egen IT-kompetens.

– Susanne Ljungberg, senior manager finance, IT and HR hos AnVa Polytech

Vill du veta mer?

Jonas Olsson

Senior IT-strateg jonas.olsson@cloudpro.se +46 10 470 65 53

Vårt fokus är alltid dina behov

Vi strävar efter att föreslå lösningar som passar in i er verksamhet. Då kan vi bygga upp ett samarbete som bygger på er delaktighet och vår proaktivitet. Då kan vi vara er IT-avdelning som ser till att allting funkar, att det blir lönsamt för er – samtidigt som vardagen blir enklare.


Läs mer